Workshops

Op deze website staat actuele informatie over workshops die georganiseerd worden door Studio Vocaal Amersfoort. Vanwege corona waren er lange tijd geen activiteiten mogelijk in de studio. De ensemble workshops van Muziek opMaat Amersfoort (in samenwerking met Studio Vocaal Amersfoort) in september 2021 brengen voor het eerst in lange tijd ook hierin verandering.

Als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Studio Vocaal Amersfoort wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de aankomende projecten.

E

Ensemble workshops voor zangers en instrumentalisten
14,16,21 en 23 september 2021

Leerlingen van het docentencollectief Muziek opMaat Amersfoort studeren onder leiding van dezelfde docenten,-waaronder Henriette Feith- 25 ensemble werken voor verschillende bezettingen en ingedeeld naar niveau.

Locatie : Kerkgebouw De Brug, Schuilenburgerweg 2, Amersfoort , 18:30-21.20 uur

www.muziekopmaatamersfoort.nl

E

ZINGZAKEN – lezingen over zingen voor zangers

Omdat er nog zoveel méér achter de noten schuilt organiseerde Studio Vocaal Amersfoort voor de Covid-19 crisis in de eigen studio interessante lezingen voor iedereen die zingt en geïnteresseerd is. Avonden met interessante, kundige sprekers en professionele zangers. Als er weer lezingen mogelijk zijn, leest u hier meer over.

De laatste lezing vóór corona was op 12 maart 2020: Geschiedenis van de zangmethodiek, met Joost van der Linden


Zangdocent, concert -en Liedzanger tenor Joost van der Linden is al jaren geboeid door de geschiedenis van het zangonderwijs, van de methodiek. Deze lezing ging over de verschillen van klankideaal door de eeuwen heen en over de heel verschillende manier van lesgeven in verschillende tijden (en landen!).

“Een boeiende lezing van de bezielde en buitengewoon deskundige leiding van Joost van der Linden. Achteraf op het randje van de eerste lockdown!”

 

Organisatie: Henriette Feith/Studio Vocaal Amersfoort