Workshops

Gedurende het jaar worden verschillende workshops voor zangers georganiseerd. Op deze website staat actuele informatie, maar als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van Studio Vocaal Amersfoort wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de aankomende projecten.
E

ZINGZAKEN – lezingen over zingen voor zangers

Omdat er nog zoveel méér achter de noten schuilt organiseert Studio Vocaal Amersfoort het komende seizoen drie interessante lezingen voor iedereen die zingt en geïnteresseerd is. Drie avonden met interessante, kundige sprekers en professionele zangers: reserveer deze data!

12 maart 2020: Geschiedenis van de zangmethodiek. 
Zangdocent ,concert -en Liedzanger tenor Joost van der Linden is al jaren geboeid door de geschiedenis van het zangonderwijs, van de methodiek. Deze lezing zal gaan over de verschillen van klankideaal door de eeuwen heen en over de heel verschillende manier van lesgeven in verschillende tijden (en landen!).

Organisatie: Henriette Feith/Studio Vocaal Amersfoort

19.30 uur -22.00 uur, inclusief pauze
Locatie: Studio Vocaal Amersfoort, Berkenweg 22, Amersfoort.Toegang: €7,50, inclusief koffie en een drankje na afloop. Reserveren (wegens beperkte ruimte -maximaal 25 zeer aanbevolen!) info@studiovocaalamersfoort.nl

September 2020Hoe werkt de stem?

Deze lezing is verzet en wordt in september 2020 ingehaald, datum wordt z.s.m. doorgegeven.


Deze keer aandacht voor de bouw en werking van het stemapparaat; hiernaast komt stemhygiëne aan de orde. Opera -en concertzangeres Selma Harkink, tevens logopediste en hoofdvakdocent klassieke zang aan de HKU zal een boeiende lezing verzorgen.