Zangles

Naast uitvoerend zangeres is Henriette Feith ook actief als zang docent. Ruim twintig jaar geleden begon zij met het geven van zanglessen en het enthousiasme hiervoor is alsmaar toegenomen.

 

Technische aspecten als ademhaling, dictie en houding zijn van belang bij het zingen, maar minstens even belangrijk zijn aandacht voor tekst, interpretatie en vorming van klankbeeld. Zingen is niet een opeenstapeling van technische aanwijzingen; het is en eerste instantie muziek maken. Leren zingen gaat om het opheffen van belemmeringen die dit uitgangspunt verstoren.

Het zoeken naar de vrije stem is het uitgangspunt van de zangles. De ervaring die Henriette Feith heeft opgedaan(en opdoet!) als uitvoerend klassiek zangeres maar ook als leerling bij verschillende gerenommeerde zangdocenten en cursussen vormt de basis van haar methodiek. Zij is lid van de Nederlandse Vereniging van Zangpedagogen.

De enige eis die aan leerlingen wordt gesteld is kennis van het notenschrift en het onafhankelijk kunnen instuderen van studiemateriaal.

 

Tarieven

De lessen van een uur kosten € 50,- inclusief 21% BTW, voor leerlingen jonger dan 21 jaar is dat € 40,- Er wording in de vorm van een 4-lessen strippenkaart” gefactureerd en de factuur bedraagt € 200,-. De eerste les, de proefles, kost eenmalig € 25,-.

Duo lessen van 60 minuten kosten € 27,50 inclusief 21% BTW per persoon. De strippenkaart voor vier lessen bedraagt € 110,-

 

Algemene voorwaarden

Lessen kunnen alleen worden verzet als er 24 uur van te voren wordt afgezegd. Een gemiste of te laat geannuleerde les telt als les en kan niet worden gerestitueerd. Wanneer men tijdens een reeds betaalde reeks van vier lessen besluit te stoppen, kan er geen lesgeld voor de nog openstaande lessen worden gerestitueerd.

Meer informatie NVZ: www.zangpedagogen.nl

 

Recencies

Klik hier voor alle recencies.

 

 

“…ik beveel Henriette van harte aan, aan iedereen die op zoek is naar een goede en opbouwende klassieke zangdocent.”

– Marca Hanegraaff, professioneel sopraan